Liga národných tímov
Re: Liga národných tímov
já,pola,nuny,merdar a jenik (není na soupisce)
Zapsat hráče Hubis a BejcekCZ
Žádám o přidání pravidel:
Zápasy smí plánovat POUZE kapitán.
Zápasy se musí plánovat min. 48h dopředu.
Zápas se naplánuje zasláním note kapitánovi soupeře s termínem a je platný po potvrzení kapitánem soupeře.
To, co se stalo při posledním zápase je celkem drzost a jako aktuální spolukapitán cítím povinnost jednat. Nikdo z našich kapitánů o zápase nevěděl, váš hráč mě údajně informoval chvíli dopředu na /msg, ale já na kiekku v tu dobu nebyl, zprávu jsem neviděl a tedy ani nesouhlasil ... ano, vyhráli jste a naši hráči díky Domimu došli, ale co kdyby ne? Zapíšete si kontumační výhru po tom, co váš řadový hráč domluví zápas, o kterém nikdo neví? Tohle je obrovská organizační chyba a - ačkoli repre miluju - jestli se něco nezmění, odmítám v této lize hrát, natož koučovat.
Zápasy smí plánovat POUZE kapitán.
Zápasy se musí plánovat min. 48h dopředu.
Zápas se naplánuje zasláním note kapitánovi soupeře s termínem a je platný po potvrzení kapitánem soupeře.
To, co se stalo při posledním zápase je celkem drzost a jako aktuální spolukapitán cítím povinnost jednat. Nikdo z našich kapitánů o zápase nevěděl, váš hráč mě údajně informoval chvíli dopředu na /msg, ale já na kiekku v tu dobu nebyl, zprávu jsem neviděl a tedy ani nesouhlasil ... ano, vyhráli jste a naši hráči díky Domimu došli, ale co kdyby ne? Zapíšete si kontumační výhru po tom, co váš řadový hráč domluví zápas, o kterém nikdo neví? Tohle je obrovská organizační chyba a - ačkoli repre miluju - jestli se něco nezmění, odmítám v této lize hrát, natož koučovat.
OK, ADAK dostane trest
Kedy odohráme posledný vzájomný zápas?
Dal bych o vikendu
Trošku to beriete moc vážne niektorí
Koza teraz som sa presvedčil že si totalne nespoľahlivý , nepisal som ti to iba do msg ale aj ked sme hrali ligu (asi 3krat) teda ak si BOT (o com mozem realne uvazovat aj cez zapas) tak potom sa mozes vyhovarat ze si ,,nebol pritomny''
za pochopenie dakujem
za pochopenie dakujem
Zlatý scarp nebo-li dakra
Pravdu už se nedozvíme, že...
Navrhuju sobotu 19:00
Navrhuju sobotu 19:00